Coș de cumpărături

0 prod. - 0,00 RON

Coșul de cumpărături este gol.

Managementul operatiunilor in hotelarie si restauratie

Autor(i) Gabriela Cecilia Stănciulescu, Cristina Micu

ISBN: 978-973-115-959-1
Tip publicaţie: Carte economică
Cod produs: 5928
Cod UJMag: 15881
Data apariției: 29.02.2012
Disponibilitate: În stoc
Editura: C.H. Beck
Colecția: Oeconomica

Fișiere atașate:
Preț redus: 75,92 RON Preț: 94,90 RON

Reducere: 20%

În stoc

SCURTA DESCRIERE

Scopul principal al acestei cărți îl constituie o abordare complexă, teoretică și practică, la nivel național și internațional, a industriei hoteliere și de restaurație.
Studiile de caz propuse sunt edificatoare, numeroase și în concordanță cu cele mai moderne metode de studiu din domeniul ospitalității.
Competențele profesionale pe care le oferă studierea cărții de față sunt:

• cunoașterea, înțelegerea și utilizarea teoriilor și metodelor de bază cu privire la industria ospitalității;
• analiza, sinteza și utilizarea informațiilor economice în vederea fundamentării deciziilor în hotelărie și restaurație;
• analiza și formularea de strategii și politici;
• găsirea de soluții pentru probleme identificate în domeniul micilor și marilor afaceri;
• conceperea și comercializarea de produse și servicii hoteliere și de restaurație atractive; 
• relaționarea eficientă cu diferite categorii de instituții și organizații în cea ce privește dezvoltarea durabilă.

Competențele transversale sugerate de conținutul cărții sunt:

• coordonarea de echipe profesionale;
• asumarea, atribuirea și urmărirea îndeplinirii responsabilităților specifice în domeniul ospitalității;
• autoevaluarea nevoii de continuare a formării profesionale;
• diagnoza și autocontrolul învățării;
• fundamentarea și asumarea de strategii economice, în condiții de responsabilitate și autonomie.

Te-ar putea interesa și
Loading...
Vă rugăm, așteptați...